PERHATIAN

Kami mengalu-alukan sebarang informasi dan juga timbal balas daripada anda sekalian terutamanya mengenai isu-isu setempat di Pulau Pinang.

Mari kita sama-sama bongkar dan dedahkan pembohongan Lim Guan Eng dan DAP Pulau Pinang !!

Emelkan ke penang.umb@gmail.com

Terima kasih.

Sunday, March 13, 2011

Demi kebenaran , rakyat P.Pinang pulak desak Anwar beri sampel darah untuk DNA !


Selepas banyak pihak  seperti Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu Zul Nordin , Anuar Shaari , Wanita UMNO di  Batu Gajah  dan Ketua Pemuda UMNO Malaysia Khairy Jamaluddin mencabar  dan mendesak  Datuk Seri Anwar Ibrahim agar  melakukan  ujian profil asid deoksiribonukleik (DNA) , kini giliran rakyat negeri kelahirannya di Pulau Pinang  pulak mendesak agar beliau melakukan ujian berkenaan .

Pada jam 10.30 pagi  tadi , bertempat di Masjid Jamek Jelutong  atas nama hak dan kebenaran  , mereka mendesak Anwar  supaya memberikan sampel darahnya untuk ujian DNA bagi merungkai identiti sebenar siapa peliwat Mohd. Saiful Bukhari Azlan.
Jika kita  melihat tindak tanduk Anwar  untuk mengelak daripada melakukan ujian DNA ini  , ternyata  Ketua Pembangkang ini bersikap dayus dan hipokritnya  kerana  beliau hanya berani menjerit lawan tetap lawan saja di ceramah tetapi rupanya penakut .

Sudah la sumpah laknat pun beliau tak mahu buat sekarang hendak bagi darah untuk ujian DNA untuk membuktikan kebenaran pun tak mahu juga.

No comments:

Post a Comment